Wat zijn de kosten?

De kosten voor volwassenen zijn € 115,- per consult van een uur. Kinderen onder de 12 jaar € 60,- per consult van een half uur. Mijn behandelingen vallen onder de natuurgeneeskunde. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging V.B.A.G krijgt u gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden genoemd in uw ziektekosten polis. De voorwaarden veranderen per jaar. Dit zult u zelf moeten nagaan in uw polis of bij uw zorgverzekeraar. De behandelingen worden per direct met pin of contant afgerekend, waarna u een factuur ontvangt die u kunt indienen bij uw ziektekosten verzekeraar.

Afspraak maken

Je kunt via de site een afspraak plannen via de afspraak knop op de home pagina. Of telefonisch of per mail, via                 06 - 244 64 318 of info@quantum-reaction.nl  Ik beschik over twee praktijkruimtes. Aan de hand van welke dag en/of voorkeur locatie kan de behandeling in Enschede of Holten zijn. Je kunt een afspraak annuleren of verplaatsen 24 uur van te voren. Wanneer je niet kunt, of de afspraak wilt verplaatsen kun je mailen of bellen. Aangezien ik meestal in behandeling ben, kan het zijn dat ik de telefoon niet kan beantwoorden. Laat dan uw bericht achter of stuur even een email naar info@quantum-reaction.nl. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak niet tijdig geannuleerd

Een afspraak dient 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders zijn wij genoodzaakt kosten voor dit consult in rekening te brengen.