Hoe werkt een behandeling?

Op dit moment begint de behandeling al bij het invullen van de vragenlijst die voor het consult wordt toegestuurd. Dan volgt er een meting met behulp van de quantum-response en de Asyra. Check- dubbel check om de aanwezige disbalansen in beeld te brengen. Er worden geen medische diagnoses gesteld.

Een behandeling bestaat uit een scan gedeelte dat ongeveer 20-30 minuten duurt, waarna een analyse en een behandeling van de stress punten volgt. In totaal duurt de behandeling/scan een uur. Aan de hand van de metingen wordt gekeken wat er behandeld moet worden met de quantum-response en de biofotonen. ook zullen er adviezen volgen omtrent voeding, levensstijl en supplement gebruik.

Indien er sprake is van aanwijzingen die wijzen op vergaande functionele storingen binnen het organisme, dan zal een aanbeveling richting reguliere gezondheidszorg worden gegeven.

Het is meestal verstandig om gelijk een tweede afspraak te plannen, om met een her-scan te zien welk effect de eerste behandeling heeft gehad. Aan de hand hiervan kan bekeken worden hoe het verdere behandeltraject moet verlopen.

 

Lees vooraf de algemene voorwaarden en Privacy verklaring.