Over mijzelf

Na mijn afstuderen aan de hogeschool Enschede in 1996 als fysiotherapeut had ik het idee opgevat om eens in een ander land mijn geluk te gaan beproeven. Na een aantal waarnemingen in zowel Nederland als Duitsland, ben ik uiteindelijk afgereisd naar de Verenigde Staten waar ik drie en een half jaar als fysiotherapeut heb gewerkt in verschillende settingen. Hier heb ik tevens mijn certificaat in de manuele therapie behaald aan de universtiteit van St. Augustine, Florida.

Het weer was natuurlijk geen probleem, maar het systeem dat daar gehanteerd wordt beviel ons (mijn vrouw Suzie en ik) steeds minder goed. Hierna hebben we de knoop doorgehakt en zijn we naar Nederland gegaan.

Via een aantal waarnemingen, en werken in zowel Duitsland als Nederland als fysiotherapeut kwam ik terecht bij een praktijk in Enschede. Hier kwam ik al gauw in aanraking met verschillende natuurgeneeskundige therapieën, namelijk de biofotonen en de bio-electrische stimulatie. Een jaar later werd de brain-response geïntroduceerd, die later de Quantum-response werd. Sinds 2013 is de Asyra ook een belangrijk onderdeel geworden in mijn praktijk. In 2014 heb ik een certificaat behaald aan de academie voor Energetische geneeswijzen, via de NAEG. Sinds 2017 mag ik mij ook orthomoleculair therapeut noemen. Inmiddels heb ik met deze behandeltechnieken een uitgebreide ervaring en referentie opgebouwd.

In mijn vrije tijd vermaak ik mij met mijn vrouw en kinderen, en speel ik gitaar en doe nog aan hardlopen, mountainbiken en schaatsen.